Wednesday, October 03, 2007

Life in the Mall

Ο τίτλος κυριολεκτεί.

Ένας τύπος βρήκε έναν κενό "τυφλό" χώρο περίπου 30 τετραγωνικών σε ένα τεράστιο Mall (στο Providence, US of A) και αποφάσισε να τον μετατρέψει σε κρυφό διαμέρισμα. Το δωμάτιο ήταν στο τεράστιο γκαράζ του mall και είχε χρησιμοποιηθεί κατά την ανέγερσή του ως βοηθητικός, αποθηκευτικός χώρος που αργότερα ξεχάστηκε.



Στους μήνες που ακολούθησαν, μετέφερε κρυφά και υπομονετικά περίπου 2 τόνους οικοδομικού υλικού, δηλαδή τούβλα, σανίδες και τσιμέντο για να φτιάξει έναν τοίχο και να κλείσει τελείως τον χώρο. Έβαλε μάλιστα και μια κανονική πόρτα. Επίπλωσε πλήρως το διαμέρισμα: τραπέζια, καναπέδες, καρέκλες. Έστησε δίκτυο ηλεκτρισμού και έβαλε λάμπες, τηλεόραση, PlayStation. Είχε αρχίσει να φτιάχνει την τουαλέτα και την δεξαμενή νερού όταν τον έπιασαν, τέσσερα χρόνια μετά.

Για τέσσερα χρόνια, ζούσε σε αυτό το κρυφό δωμάτιο, δίπλα από τους χιλιάδες που μπαινόβγαιναν σε αυτό το τεράστιο Mall ( 13 οροφοι και 4.000.000 τετραγωνικά πόδια έκταση). Ο κυριούλης αυτός (Townsend λέγεται), ετών 36, συλλήφθηκε με τις κατηγορίες παράνομης διανομής. Τον αφήσαν να φύγει τελικά, αλλά (προφανώς) απαγορεύεται πια να πατήσει πόδι στο mall.

5 comments:

Angel Vs Life said...

einai vevaio pos den tou eleipse pote tipota. loool

Fish-bait said...

"Καλά... πλάκα με κάνεις;"....

M...Ursula said...

Τι κρίμα που τον έπιασαν...Πάντοτε ήθελα να μείνω τόοοσο δίπλα σε Mall.. κι ας συγκατοικούσα...!!

aggelika said...

Καλά, και τόσο καιρό δεν τον είχαν δει από τις κάμερες? Όλα αυτά υποτίθεται ότι είναι γεμάτα κάμερες!

virginia Diakaki said...

apisteyto xa xa!!